Qstar
Hitta mack

Qstar Försäljning AB startade 1990 med en bensinstation i Östra Husby, på Vikbolandet utanför Norrköping. Nu driver vi 400 stationer över hela Sverige, från Abisko i norr till Skanör i söder. Vårt stationsnätverk består av ca 80% helägda automatstationer under varumärket Qstar och 20% återförsäljarägda stationer under varunamnen Bilisten och Pump. Vi är cirka 50 anställda. Huvudkontoret ligger i Norrköping.

OBS! Tjänsten avser Norrköping som arbetsort.

Teknisk support

Vill du jobba med teknisk support?

Vi behöver förstärkning till vår Tekniska Support i Norrköping som är bemannad 24/7. Vi jobbar i en spännande bransch och söker dig som är IT-intresserad, serviceinriktad och som vill bli en del av vårt unga tekniska gäng. Här får du utveckla din problemlösningsförmåga och ditt IT-kunnande. Krav: God datorvana, IT-intresse och att du kan vara självgående och serviceinriktad. Välkommen med din ansökan!

Maila din intresseansökan senast 2017-10-12 till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. och ange ”Teknisk support” i rubriken.

för mer information kontakta Johan Renbjörk tel: 011-28 00 00.

 

OBS! Tjänsten avser Norrköping som arbetsort.

Säljare

Vill du jobba som säljare?

Är du en energifylld säljare som älskar telefon och dator som arbetsredskap? Då kan du vara rätt person för oss när vi nu ska bygga ut och utveckla vår säljfunktion. Detta är en mycket utåtriktad tjänst där man även har möjlighet att delta på mässor och jippon. Erfarenhet från drivmedelsbranschen är meriterande.

Maila din intresseansökan senast 2017-10-20 till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. och ange ”Säljare” i rubriken.

för mer information kontakta Annika Kirmeier tel: 011-28 00 00.

 

OBS! Tjänsten avser Norrköping som arbetsort.

Kundservice

Vill du jobba med kundservice?

Qstar söker personal till kundservice. Arbetet innefattar samtal med kunder, registrering av kortansökningar och annat vanligt förekommande kundservicearbete. Om du har en god servicekänsla, är positiv, stresstålig och har datorvana är du välkommen att maila in din intresseansökan .

Maila din intresseansökan senast 2017-10-20 till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. och ange ”Kundservice” i rubriken.

för mer information kontakta Annika Kirmeier tel: 011-28 00 00.


Qstar Försäljning AB är ett  bensin- och drivmedelsbolag på den svenska marknaden. Våra varumärken är Qstar, Pump och Bilisten och du hittar våra mackar på landsbygden, på mindre orter och i vissa större städer.

Qstar Försäljning AB ingår i DCC Group

Välkommen till oss - tillsammans kan vi hålla hela Sverige levande!

Kontakta Kundservice
011 - 28 00 00

Vi har öppet alla vardagar kl. 8-18

Mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

BRIS0013 Banner liggande supporter 2017

Qstar Försäljning AB
Box 633 (besöksadress: Spårgatan 5)
601 14 Norrköping

Org nr. 556349-2262