Qstar

Våra stationer

Hitta mack

Information till dig som kund

Sverige, liksom resten av världen, står inför en gemensam utmaning i och med Covid-19 utbrottet och vi känner med alla som på olika sätt drabbats av Corona-utbrottet. Qstar tar situationen med covid-19 på största allvar och vi följer löpande utvecklingen, riktlinjer och rekommendationer från de svenska myndigheterna. Vår främsta prioritet är att skydda våra anställda och kunders hälsa och säkerhet samtidigt som vi upprätthåller verksamheten.

Våra kärnverksamheter har en påverkan på andra viktiga samhällsfunktioner och därför värderar Qstar löpande eventuella risker. Tack vare det löpande arbetet med att inventera risker kunde flera rutiner och processer snabbt verkställas för att minimera smittspridningen och samtidigt trygga verksamheten. Vi arbetar nu kontinuerligt med våra beredskapsplaner och uppdaterar rutinerna i enlighet med myndigheternas riktlinjer för att vår verksamhet ska kunna bedrivas på ett ansvarsfullt sätt.

Vi har ett nära samarbete och en god kommunikation med våra leverantörer och partners för att minimera risken för eventuella störningar. Vår tillgång på drivmedel har inte förändrats och vi kommer även fortsättningsvis att göra vårt yttersta för att du ska ha tillgång till de produkter du behöver.

Vi på Qstar värnar om dig och vi vill att du skall känna att det är enkelt och säkert för dig när du besöker oss.


Qstars integritetspolicy

Vi på Qstar har alltid värnat om att skydda din personliga integritet. Fr.o.m. den 25 maj 2018 gäller en ny lag inom EU för behandling av personuppgifter (GDPR). Läs mer om Qstars integritetspolicy här och våra uppdaterade avtalsvillkor här. Har du några frågor är du alltid välkommen att Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

 


 

Qstar Försäljning AB är ett  bensin- och drivmedelsbolag på den svenska marknaden. Våra varumärken är Qstar, Pump och Bilisten och du hittar våra mackar på landsbygden, på mindre orter och i vissa större städer.

Qstar Försäljning AB ingår i DCC Group

Välkommen till oss!

Kontakta Kundservice
011 - 28 00 00

Mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Qstar-Bilisten-Pumps integritetspolicy

Instagram AppIcon FIX

87AM4X51A7

Qstar Försäljning AB
Box 633 (besöksadress: Spårgatan 5)
601 14 Norrköping

Org nr. 556349-2262