Qstar

Om oss

Hitta mack

Om oss

Vår idé är att finnas där vi bäst behövs, det är nyckeln till en trogen kundkrets.

Qstar Försäljning AB äger sedan 2010 varumärkena Pump, Qstar och Bilisten.
Vi finns främst på små orter och på landsbygden, där många större bolag lägger ner, men du kan också hitta oss i en del större städer och utmed riksvägar. Vi finns helt enkelt där vi bäst behövs och det har gett oss en mycket trogen kundkrets.

Samtliga Qstarmackar är automatstationer medan de flesta Pump- och Bilistenmackarna är återförsäljarägda. Den lokala handlaren driver ofta någon annan verksamhet i anslutning till stationen, tex verkstad, butik, restaurang eller liknande.  Alla stationer är öppna dygnet runt, hela året. Man kan använda Visa, MasterCard eller våra egna tankkort. Som kortkund hos oss hittar du all information om tankningar och fakturor på ”Mina Sidor”.

pump station

Pump
Idag finns det ett 10-tal Pumpstationer i Sverige, ofta med en lokal handlare som driver stationen. Pump är vanligast i södra Sverige.

qstar station

Qstar
Qstar startades 1990 med en station i Östra Husby, på Vikbolandet utanför Norrköping. Idag finns det ca 320 Qstarmackar över hela Sverige. Samtliga är automatstationer.

bilisten station

Bilisten
Idag finns ca 40-tal Bilistenstationer i Sverige, och drygt hälften ägs av återförsäljare som driver en verksamhet  i anslutning till stationen.

Qstar Försäljning AB är ett  bensin- och drivmedelsbolag på den svenska marknaden. Våra varumärken är Qstar, Pump och Bilisten och du hittar våra mackar på landsbygden, på mindre orter och i vissa större städer.

Qstar Försäljning AB ingår i DCC Group

Välkommen till oss!

Kontakta Kundservice
011 - 28 00 00

Mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Qstar-Bilisten-Pumps integritetspolicy

Instagram AppIcon FIX

87AM4X51A7

Qstar Försäljning AB
Box 633 (besöksadress: Spårgatan 5)
601 14 Norrköping

Org nr. 556349-2262